Cégünkről Csipke kis- és nagyker Függönyszalon Szállodai és közületi munkák Szolgáltatások Elérhetőség Akció
 Függönyvarrás
 Helyszíni felmérés
 Helyszíni szerelés
 Komplett függönyözés
 Lakberendezés

 Oldal nyomtatása
 Adatvédelem    Partnerünk:

   www.kissfestes.hu

 

 
Szolgáltatások
Függönyvarrás
Köszönjük a bizalmat! Miután kiválasztottuk együtt az anyagokat, felmértük Ön helyett a munkát, megvarrtuk álomszép függönyeit, kimegyünk a helyszínre, kivasaljuk és felrakjuk a függönyöket. Ugye nem felejtett el karnist is választani? Szakember karnisszerelőink bármilyen tipusú, formájú, szerkezetű karnist felszerelnek. Ön csak dőljön hátra a karosszékében, és élvezze a minőségi szolgáltatás nyújtotta kányelmet. A végeredmény megnyugtató és gyönyörű lesz!

Kép hamarosan
Helyszíni felmérés
Fáradjon be a Csipkevilág Függönyszalonba, válasszon a több száz féle anyagminta közül. Nem tudja eldönteni melyik anyag illik a szőnyeghez, ülőgarnitúrához, a fal színéhez? Segítünk! Kölcsönadjuk a mintasálakat, hazaviheti, próbálgathatja, vagy akár kérheti kollégáink segítségét, akik ezt megteszik Ön helyett, illetve kérésére felmérjük a függönyözendő ablakokat, így biztos lehet benne, hogy pontos lesz a méret, tökéletesen odaillő textilekkel díszítheti lakását, otthonát! Bízza ránk a nehezét!

Helyszíni szerelés
Szeretne szépen elrendezett, megtervezett, megkomponált otthont? Bízza szakképzett, kiváló empatikus készséggel rendelkező kolléganőinkre, akik teljes biztonsággal az Ön megelégedettségére fogják megtervezni a lakása külsejét. Azaz belsejét. Teljes körő szolgáltatással állunk rendelkezésére; nem tud olyat kérni, amit ne tudnánk -vagy legalább is ne próbálnánk- megoldani.

Komplett függönyözés
A Csipkevilág Függönyszalonban - vagy bárhol máshol - vásárolt függönyeinek varrását vállaljuk magas minőségben. Saját varrodánkban minden egyedi igényt kielégítve, bármilyen formájú függönyt, ágytakarót, párnát, terítőt megtervezünk és az Ön igénye szerint kifogástalanul meg is varrunk.

Lakberendezés

Powered by Truelit Corp.
La Vida Interior / 1149, Budapest, Nagy Lajos király útja 207

Mobil: 06-20-333-3578, 06-20-250-3525
 Tel.: 06-1-383-49-97